spisekunst.dk

Agurkehapser med tuncreme

forretsnacksundhurtig
Agurkehapser med tuncreme

Friske agurkeskriver toppet med en lækker tuncreme, perfekt som en forret eller snack.

Tid15 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • agurk(frisk og sprød)
    1 stk
  • tun i vand(afdryppet)
    200 g
  • cremefraiche(kan erstattes med græsk yoghurt)
    100 g
  • citronjuice(friskpresset for bedst smag)
    1 tsk
  • dijonsennep(kan justeres efter smag)
    1 tsk
  • frisk dild(hakket)
    1 tsk
  • med tørret dild)
    erstattes
  • salt(til smag)
    1 knivspids
  • peber(til smag)
    1 knivspids

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skyl agurken og skær den i tykke skiver.

    5 min
  2. 2

    I en skål, bland tun, cremefraiche, citronjuice, dijonsennep, dild, salt og peber indtil det er godt kombineret.

    5 min
  3. 3

    Læg en skefuld tuncreme på hver agurkskive.

    5 min
  4. 4

    Anret agurkehapsene på et serveringsfad og pynt med lidt ekstra dild hvis ønskes.

    5 min

Tags

forretsnacksundhurtig

Kommentarer

Mette

Agurkehapsen med tuncreme er perfekt til picnic i parken

★★★★★
Lars

Den friske agurk sammen med den cremede tun smagte fantastisk

★★★★
Camilla

Agurkehsaperne med tuncreme var en hit til frokost på kontoret

★★★★★