Alt i en gryde
gryderetkyllinggrøntsagernem madlavning

En lækker og simpel opskrift på kylling med grøntsager, der tilberedes i én gryde. Perfekt til en travl hverdag.
Tid55 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- kyllingefilet(kan være både bryst og lår)500 g
- gulerødder(skåret i skiver)300 g
- kartofler(skåret i tern)250 g
- løg(finthakket)1 stk
- hvidløg(knust)2 fed
- timian(tørret)1 tsk
- paprika(kan være sød eller stærk)1 tsk
- kyllingebouillon(kan være hjemmelavet eller fra terning)750 ml
- olivenolie(til stegning)3 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)0.5 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Varm olivenolien op i en stor gryde over middel varme.
5 minmedium heatolien skal være varm, men ikke ryge - 2
Tilsæt det finthakkede løg og sauter i 3-4 minutter, indtil de er bløde.
4 minmedium heatløget skal være gennemsigtigt - 3
Tilsæt hvidløg og timian, og sautér i yderligere 1 minut.
1 minmedium heathvidløget skal dufte - 4
Tilsæt kyllingefiletterne og brun dem på begge sider i 5-6 minutter.
6 minmedium-high heatkyllingen skal være gyldenbrun - 5
Tilsæt gulerødder, kartofler, paprika, salt, peber og kyllingebouillon.
2 minnonealle ingredienser skal være godt blandet - 6
Bring retten i kog, skru derefter ned for varmen og lad det simre under låg i 30-35 minutter.
35 minlow heatretter skal simre let, og grøntsagerne skal være møre - 7
Tag gryden af varmen og lad retten hvile i 5 minutter før servering.
5 minnoneretter skal være varm, men ikke boblende
Tags
gryderetkyllinggrøntsagernem madlavning
Kommentarer
Lise
Den var rigtig lækker med masser af grøntsager
★★★★★
Mads
Perfekt til en travl hverdag - nemt og hurtigt at lave
★★★★★
Maria
Jeg tilsatte lidt chorizo for ekstra smag
★★★★★