Avocado-fritter i ostemælk
snackvegetariskfriturestegning

Lækre og sprøde avocado-fritter dyppet i en smagfuld dej med ostemælk, perfekte som snack eller forret.
Tid25 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- avocadoer(modne og faste)2 stk
- ostemælk(kan erstattes med græsk yoghurt)200 ml
- mel(hvedemel)100 g
- revet parmesan(kan erstattes med anden hård ost)50 g
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet)1 tsk
- vegetabilsk olie(til friturestegning)200 ml
Fremgangsmåde
- 1
Skær avocadoerne i både og fjern stenen. Læg dem til side.
5 min - 2
I en skål, bland ostemælk, mel, parmesan, salt og peber til en glat dej.
5 min - 3
Varm olien op i en dyb pande til 180 grader Celsius.
10 min180olie skal boble ved berøring af dej - 4
Dyp avocado-bollerne i dejen og læg dem forsigtigt i den varme olie.
1 min - 5
Steg avocado-fritter i 3-4 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
4 min180de skal være let gyldne og sprøde at røre ved - 6
Tag avocado-fritterne op af olien og lad dem dryppe af på et papirhåndklæde.
2 min - 7
Server straks med en dip efter eget valg. - serveringsklar og varm
Tags
snackvegetariskfriturestegning
Kommentarer
Mette
Disse avocado-fritter er perfekte til en hyggelig brunch
★★★★★
Lars
Jeg kunne virkelig smage den cremede ostemælk
★★★★★
Louise
Avocado-fritterne var en skøn snack til picnic i parken
★★★★★