Bagt ananas med sennepstouch

En lækker og overraskende dessert med saftig ananas, der er bagt med en sød sennepsglasur, perfekt til en sommerfest eller som en sund dessert.
Ingredienser
- ananas(frisk og moden)1 stk
- honning(kan erstattes med agavesirup)2 spsk
- groft sennep(fransk sennep anbefales)1 spsk
- kanel(kan justeres efter smag)1 tsk
- smør(til pensling)30 g
- vaniljesukker(valgfrit for ekstra sødme)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen bliver varm - 2
Skær ananasen i skiver, ca. 1 cm tykke.
10 min - 3
I en skål, bland honning, sennep, kanel og vaniljesukker indtil det er godt kombineret.
5 min - 4
Læg ananasskiverne på en bageplade og pensl dem med smeltet smør.
5 min - 5
Fordel sennepsblandingen over ananasskiverne.
5 min - 6
Bag ananassen i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er let karamelliserede.
20 min200ananasen skal være gyldenbrun og duften skal være sødlig - 7
Tag ananassen ud af ovnen og lad dem køle af i et par minutter, før servering.
5 min
Tags
Kommentarer
Den søde ananas kombineret med den skarpe sennep var en overraskende god smagsoplevelse!
Bagt ananas med sennepstouch ville være perfekt som tilbehør til en grillet bøf
Jeg spiste det til morgenmad, og det var en skøn start på dagen!