Bagte peberfrugtringe med æg
morgenmadsundvegetarisk

En lækker og sund ret bestående af bagte peberfrugtringe fyldt med æg og smeltet ost. Perfekt til morgenmad eller som en let frokost.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- store peberfrugter(røde eller gule for bedre smag)4 stk.
- æg(friske og økologiske anbefales)4 stk.
- revet ost(cheddar eller mozzarella)100 g
- olivenolie(til pensling)1 tsk.
- salt(kan justeres efter smag)1 tsk.
- peber(kan justeres efter smag)1 tsk.
- paprikapulver(for ekstra smag)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnens varme og duften af opvarmning - 2
Skær toppen af peberfrugterne og fjern frøene.
10 min - 3
Pensl indersiden af peberfrugterne med olivenolie og drys med salt, peber og paprikapulver.
5 min - 4
Placer peberfrugterne i et ovnfast fad og fyld dem med et æg hver.
5 min - 5
Drys den revne ost over hvert æg i peberfrugterne.
2 min - 6
Bag peberfrugterne i ovnen i 20-25 minutter, indtil æggene er sat og osten er smeltet.
25 min200osten skal være gylden og boble og æggene skal være faste - 7
Tag fadet ud af ovnen og lad dem køle af i et par minutter før servering.
5 min
Tags
morgenmadsundvegetarisk
Kommentarer
Mette
Disse peberfrugtringe var perfekte til madpakken!
★★★★★
Jesper
Æggene blev desværre lidt for tørre i ovnen...
★★★★★
Lotte
Jeg tilføjede lidt frisk basilikum - det gav en dejlig smag!
★★★★★