Bami goreng med kylling

En lækker og krydret indonesisk inspireret ret med kylling og nudler, der er perfekt til en hurtig middag.
Ingredienser
- kyllingebryst(skåret i strimler)300 g
- bami nudler(kan erstattes med ægnudler)200 g
- soja sauce(mørk soja for mere smag)2 spsk
- ostekrydderi(kan om ønskes udelades)1 spsk
- rød peberfrugt(skåret i strimler)1 styk
- gulerod(skåret i julienne)1 styk
- forårsløg(skåret i skiver)100 g
- hvidløg(finthakket)2 fed
- olie(til stegning)2 spsk
- chili flager(valgfri for ekstra varme)1 tsk
- sesamolie(til smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Kog bami nudlerne i henhold til pakkens anvisninger indtil de er al dente. Dræn og skyl med koldt vand.
5 minN/Anudlerne skal være bløde men stadig have lidt bid - 2
Opvarm 1 spsk olie i en stor pande eller wok over medium-høj varme. Tilsæt kyllingestrimlerne og steg dem i 5-7 minutter, indtil de er gyldne og gennemstegte.
7 minmedium-højkyllingen skal være gyldenbrun og ikke længere være rosa - 3
Tilsæt hvidløg, rød peberfrugt og gulerod til panden. Steg i yderligere 3-4 minutter, indtil grøntsagerne er let møre.
4 minmedium-højgrøntsagerne skal være sprøde og farverige - 4
Tilsæt de kogte nudler til panden. Hæld soja sauce, chili flager og sesamolie over og rør godt rundt for at kombinere.
2 minmedium-højnudlerne skal være jævnt dækket af saucen - 5
Tilsæt forårsløg og ostekrydderi, og rør godt i 1 minut, indtil alt er varmet igennem.
1 minmedium-højretterne er varme og forårsløgene skal stadig være friske - 6
Server straks, evt. pyntet med ekstra forårsløg og et skvæt soja sauce. ved N/A - retterne skal serveres varme og dufte lækkert
Tags
Kommentarer
Bami goreng med kylling er perfekt til aftensmad - nemt og lækkert!
Den sprøde kylling giver retten lige det ekstra knas
Bami goreng med kylling er ideelt til en picnic i parken