Banh Mi

Banh Mi er en lækker vietnamesisk sandwich, der kombinerer sprødt brød med marineret svinekød og friske grøntsager.
Ingredienser
- bánh mì baguette(friskbagt)1 stk
- svinekød(skiver af marineret svinekød)150 g
- soja sauce(til marinering)1 tsk
- honning(til marinering)1 tsk
- fiskesauce(til marinering)1 tsk
- agurk(i skiver)1 stk
- gulerod(syltet)50 g
- rettet radise(syltet)50 g
- koriander(frisk)2 blad
- sriracha sauce(eller anden chilisaus)1 tsk
- mayonnaise(til smøring)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Marinér svinekødet i soja sauce, honning og fiskesauce i minimum 30 minutter.
30 minkøleskabkødet skal have en glinsende overflade fra marinaden - 2
Forvarm en pande over medium varme og steg svinekødet i 5-7 minutter, indtil det er gennemstegt og let karameliseret.
7 minmedium varmekødet skal være gyldent og dufte sødt - 3
Skær baguetten op på langs, men lad den være intakt i den ene ende.
2 minrumtemperaturbrødet skal være sprødt uden at være hårdt - 4
Smør mayonnaise inde i baguetten og tilsæt et lag af den stegte svinekød.
3 minrumtemperaturmayonnaisen skal være jævnt fordelt - 5
Læg skiver af agurk, syltet gulerod og syltet radise ovenpå kødet.
2 minrumtemperaturgrøntsagerne skal være friske og sprøde - 6
Top med frisk koriander og lidt sriracha sauce for ekstra smag.
2 minrumtemperaturforskellen i farverne skal være indbydende - 7
Luk baguetten og skær den over i to halve for servering.
2 minrumtemperaturbrødet skal knase, når det skæres
Tags
Kommentarer
Banh Mi er perfekt til madpakken med sprøde grøntsager og marineret svinekød.
Jeg elsker Banh Mi med frisk koriander og spicy chilisauce!
Banh Mi er ideel til picnic med venner, det er så let at spise og smager fantastisk med syltede gulerødder og saftigt kød.