Champignon-tarteletter med limecurd

Disse lækre champignon-tarteletter med limecurd kombinerer den rige smag af champignon med den friske sødme fra lime. Perfekte som en forret eller en let snack.
Ingredienser
- friske champignon(skiver)200 g
- løget(finthakket)1 stk
- olie(til stegning)2 spsk
- tarteletdeje(kan købes færdiglavet)1 pakke
- flødeost(kan være krydret eller naturel)100 g
- lime(saften fra)1 stk
- flormelis(til limecurd)50 g
- æg(store)2 stk
- smør(til limecurd)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen skal være varm - 2
Steg det finthakkede løg i olien på medium varme i 3-4 minutter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
4 minmediumløgene skal være bløde og dufte sødt - 3
Tilsæt de skivede champignon til pande og steg i yderligere 5-7 minutter, indtil champignonerne er bløde og har afgivet væske.
7 minmediumchampignonerne skal være let gyldne - 4
Placer tarteletdejen i en bageplade og forbag dem i ovnen i 10 minutter.
10 min200de skal være let gyldne - 5
Bland flødeost, saften fra lime, flormelis og æggene i en skål og pisk indtil det er glat.
5 miningenblandingen skal være ensartet og glat - 6
Tilsæt smeltet smør til limecurd-blandingen og rør godt.
2 miningenblandingen skal være glat og homogen - 7
Hæld champignonblandingen i de forbagte tarteletter og hæld limecurd-blandingen over.
5 miningenfyldet skal være jævnt fordelt - 8
Bag tarteletterne i ovnen i 15-20 minutter, indtil limecurden er sat.
20 min200limecurden skal være let fast og let gylden - 9
Lad tarteletterne køle af i 5 minutter, før de serveres.
5 miningende skal være let kølige ved berøring
Tags
Kommentarer
Champignon-tarteletterne var lækre og luftige
Limecurden gav en dejlig syrlig smag til retten
Perfekte til en picnic i skoven