spisekunst.dk

Chicken Wings (BBQ)

kyllinggrillmadBBQsnacks
Chicken Wings (BBQ)

Saftige og sprøde kyllingevinger marineret i krydderier og penslet med lækker BBQ-sauce, perfekt til grillfester.

Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • kyllingevinger(friske eller optøede)
    1 kg
  • olivenolie(ekstra jomfru for bedre smag)
    2 spsk
  • salt(juster efter smag)
    1 tsk
  • peber(friskkværnet for bedste smag)
    1 tsk
  • BBQ-sauce(vælg en god kvalitet)
    1 dl
  • paprika(kan være sød eller røget)
    2 tsk
  • hvidløgspulver(for ekstra smag)
    1 tsk
  • løgpulver(for ekstra smag)
    1 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered kyllingevingerne ved at skylle dem og tørre dem med et køkkenhåndklæde.

    5 min
  2. 2

    I en stor skål, bland kyllingevingerne med olivenolie, salt, peber, paprika, hvidløgspulver, og løgpulver.

    5 min
  3. 3

    Forvarm grillen til medium-høj varme

  4. 4

    Læg kyllingevingerne på grillen og grill dem i 20-25 minutter, vend dem jævnligt for at sikre jævn stegning.

    25 min
  5. 5

    I de sidste 5 minutter af grillningen, pensl BBQ-sauce over kyllingevingerne for at give dem smag.

    5 min
  6. 6

    Tag vingerne af grillen og lad dem hvile i et par minutter før servering.

    5 min

Tags

kyllinggrillmadBBQsnacks

Kommentarer

Lise

Den perfekte snack til en film aften med vennerne!

★★★★★
Mads

Disse chicken wings var lækre og saftige med masser af BBQ-sauce!

★★★★
Camilla

Jeg kunne spise disse chicken wings hver dag, de er så gode med lidt ekstra chili!

★★★★★