spisekunst.dk

Cottage cheese-ruller med tyndt pålæg

snacklunchsundfrisk
Cottage cheese-ruller med tyndt pålæg

Lækre og sundere cottage cheese-ruller fyldt med pålæg og friske krydderurter. Perfekte som en snack eller let frokost.

Tid10 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • cottage cheese(vælg en fedtfattig variant for en sundere version)
    200 g
  • tortillapandekager(kan være hvede- eller majsbaserede)
    4 stk.
  • skiver af pålæg(vælg dit foretrukne pålæg som skinke)
    100 g
  • vegetabilsk)
    eller
  • frisk purløg(hakket)
    1 tsk.
  • citronjuice(for friskhed)
    1 tsk.
  • peber(nykværnet for bedste smag)
    1 stk.

Fremgangsmåde

  1. 1

    I en skål, kombiner cottage cheese, hakket purløg, citronjuice og nykværnet peber. Rør godt rundt, så alle ingredienserne bliver blandet.

    5 min
    ikke relevant
    blandingen skal være ensartet og cremet
  2. 2

    Læg tortillapandekagerne på en ren overflade og fordel et lag af cottage cheese-blandingen jævnt over hver pandekage.

    3 min
    ikke relevant
    cottage cheese-blandingen skal dække pandekagerne næsten helt
  3. 3

    Placer skiver af pålæg oven på cottage cheese-blandingen på hver pandekage.

    2 min
    ikke relevant
    pålægget skal være jævnt fordelt
  4. 4

    Rul forsigtigt tortillapandekagerne stramt sammen fra den ene ende til den anden.

    2 min
    ikke relevant
    rullerne skal være tætsluttende uden løse ender
  5. 5

    Skær hver rulle i halvdelen og anret på en tallerken. Server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.

    5 min
    ikke relevant
    rullerne skal være friske og appetitlige ved servering

Tags

snacklunchsundfrisk

Kommentarer

Mette

Disse cottage cheese-ruller med kalkunpålæg er perfekte til en let frokost!

★★★★★
Anders

Jeg tilføjede lidt friske grøntsager, og det gav en dejlig sprødhed!

★★★★
Louise

Disse ruller med skinke og cherrytomater er ideelle til en picnic i parken.

★★★★