Cottage cheese-ruller med tyndt pålæg

Lækre og sundere cottage cheese-ruller fyldt med pålæg og friske krydderurter. Perfekte som en snack eller let frokost.
Ingredienser
- cottage cheese(vælg en fedtfattig variant for en sundere version)200 g
- tortillapandekager(kan være hvede- eller majsbaserede)4 stk.
- skiver af pålæg(vælg dit foretrukne pålæg som skinke)100 g
- vegetabilsk)eller
- frisk purløg(hakket)1 tsk.
- citronjuice(for friskhed)1 tsk.
- peber(nykværnet for bedste smag)1 stk.
Fremgangsmåde
- 1
I en skål, kombiner cottage cheese, hakket purløg, citronjuice og nykværnet peber. Rør godt rundt, så alle ingredienserne bliver blandet.
5 minikke relevantblandingen skal være ensartet og cremet - 2
Læg tortillapandekagerne på en ren overflade og fordel et lag af cottage cheese-blandingen jævnt over hver pandekage.
3 minikke relevantcottage cheese-blandingen skal dække pandekagerne næsten helt - 3
Placer skiver af pålæg oven på cottage cheese-blandingen på hver pandekage.
2 minikke relevantpålægget skal være jævnt fordelt - 4
Rul forsigtigt tortillapandekagerne stramt sammen fra den ene ende til den anden.
2 minikke relevantrullerne skal være tætsluttende uden løse ender - 5
Skær hver rulle i halvdelen og anret på en tallerken. Server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
5 minikke relevantrullerne skal være friske og appetitlige ved servering
Tags
Kommentarer
Disse cottage cheese-ruller med kalkunpålæg er perfekte til en let frokost!
Jeg tilføjede lidt friske grøntsager, og det gav en dejlig sprødhed!
Disse ruller med skinke og cherrytomater er ideelle til en picnic i parken.