Fladbrød med krydret kylling
kyllingfladbrødkrydretnemsund

En lækker ret med krydret kylling serveret på bløde fladbrød, toppet med friske grøntsager og en cremet yoghurtdressing.
Tid60 min
Portioner4
Sværhedsgradmellem
Ingredienser
- kyllingebryst(skåret i strimler)500 g
- paprika(gerne røget)2 tsk
- spidskommen(stødt)1 tsk
- cayennepeber(juster efter smag)1 tsk
- olivenolie(til stegning)3 spsk
- fladbrød(kan være pita eller lignende)4 stk
- rødløg(skåret i tynde skiver)1 stk
- tomat(skåret i skiver)1 stk
- salat(f.eks. romaine eller iceberg)100 g
- yoghurt(naturlig eller græsk)100 g
- citron(saft)1 tsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Marinér kyllingestrimlerne med paprika, spidskommen, cayennepeber, salt og peber. Lad det trække i 30 minutter.
30 min - 2
Opvarm olivenolien i en pande over middel varme. Tilsæt de marinerede kyllingestrimler.
5 minmediumkyllingen skal blive gylden og gennemstegt - 3
Steg kyllingen i ca. 10-12 minutter, indtil den er gennemstegt og saftigt. Rør jævnligt.
12 minmediumkyllingen skal være hvid indeni og saften klar - 4
Bland yoghurten med citronsaft og smag til med salt og peber. Sæt til side.
5 min - 5
Varm fladbrødene kort på en pande eller i ovnen i et par minutter.
3 minmediumbrødene skal være varme og let bløde - 6
Anret fladbrødene med salat, kylling, rødløg og tomat. Top med yoghurtdressingen.
5 min
Tags
kyllingfladbrødkrydretnemsund
Kommentarer
Mette
Fladbrødet var meget sprødt og lækkert!
★★★★★
Anders
Kyllingen var perfekt krydret og saftig
★★★★★
Lise
Perfekt til picnic i parken med vennerne
★★★★★