Crêpe aux Champignons

En lækker crêpe fyldt med møre champignon i en cremet sauce, perfekt til en let frokost eller middag.
Ingredienser
- hvedemel(sigtet)200 g
- mælk(hel mælk for bedre smag)500 ml
- æg(frisk)3 stk
- smør(til stegning)50 g
- champignon(friske)300 g
- fløde(38% fedtindhold)100 g
- salt(til smag)1 tsk
- peber(friskkværnet)1 tsk
- persille(friskhakket til pynt)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
I en skål, pisk hvedemelet sammen med mælken og æggene indtil du får en glat dej.
5 min - 2
Lad dejen hvile i 30 minutter.
30 min - 3
Opvarm en non-stick pande over medium varme og smelt en smule smør.
2 minmediumsmørret skal boble, men ikke brune - 4
Hæld en portion dej på panden og drej panden, så dejen fordeles jævnt. Steg i 2-3 minutter, indtil kanten begynder at løsne.
3 minmediumkanterne skal være let gyldne - 5
Vend crêpen og steg den anden side i 1-2 minutter.
2 minmediumden skal være let gylden - 6
Gentag med resten af dejen og læg de færdige crêpes til side.
10 min - 7
I en anden pande, smelt lidt smør og tilsæt champignon. Steg i 5-7 minutter, indtil de er møre og gyldne.
7 minmedium-højde skal være let gyldne og saftige - 8
Tilsæt fløden, salt og peber til champignonene og lad det simre i 3-4 minutter, indtil saucen er cremet.
4 minmediumsaucen skal være tyk og cremet - 9
Fyld hver crêpe med svampesaucen og fold dem. Anret med hakket persille på toppen.
5 min
Tags
Kommentarer
Disse champignon-crepes er perfekte til en hyggelig brunch!
Jeg synes der manglede lidt ekstra fyld, måske lidt mere ost.
Disse crepes med champignon var lige det jeg havde brug for efter en lang dag.