Omelet Fines Herbes

En klassisk fransk omelet med friske urter, perfekt til morgenmad eller brunch. Let og luftig med en dejlig smag af dild, persille og estragon.
Ingredienser
- æg(friske økologiske æg anbefales)4 stk
- mælk(kan erstattes med fløde for en rigere smag)2 spsk
- salt1 tsk
- peber(friskkværnet peber giver bedre smag)0.5 tsk
- smør(kan erstattes med olie)2 spsk
- giver bedre smag)smør
- frisk persille(hakket)2 spsk
- frisk dild(hakket)2 spsk
- frisk estragon(hakket)2 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Slå æggene ud i en skål og tilsæt mælk, salt og peber. Pisk blandingen godt sammen, indtil den er ensartet.
5 min - 2
Smelt smørret i en non-stick pande over medium varme, indtil det er helt smeltet og begynder at boble.
2 minmediumsmørret skal være gyldent og skumme let - 3
Hæld æggeblandingen i panden og lad det koge i 1-2 minutter, indtil kanterne begynder at sætte sig.
2 minmediumkanterne skal være faste, mens midten stadig er lidt flydende - 4
Drys de hakkede urter
- 5
Lad omeletten koge i yderligere 1-2 minutter, indtil den er gennemkogt, men stadig blød indeni.
2 minmediumomeletten skal være fast, men stadig saftig indeni - 6
Server omeletten varm med ekstra friske urter ovenpå. - servering skal være varm og indbydende
Tags
Kommentarer
Den friske persille gav lige det ekstra pift!
Perfekt til brunch med vennerne!
Jeg tilføjede lidt revet ost - det gjorde den endnu bedre!