Poulet à la Moutarde

Poulet à la Moutarde er en klassisk fransk ret, hvor kylling tilberedes i en cremet sennepssauce. Retten er både smagfuld og let at lave, perfekt til en familiemiddag.
Ingredienser
- kyllingebryster(uden skind)4 stk
- grovkornet sennep(fransk sennep anbefales)2 spsk
- fløde(kan være let eller fuldfed)1 dl
- olivenolie(kan erstattes med smør)2 spsk
- salt(juster efter smag)1 tsk
- peber(nykværnet for bedste smag)0.5 tsk
- hønsesuppe(kan være hjemmelavet eller fra bouillon)1 dl
- frisk persille(hakket)1 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm - 2
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
2 min - 3
Opvarm olivenolien i en stor pande over medium varme. Brun kyllingen i ca. 5-7 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
14 minmediumkyllingen har en gylden skorpe - 4
Tag kyllingen af panden og læg dem i et ovnfast fad.
2 min - 5
Tilsæt sennep til panden og rør i et minut. Tilsæt fløde og hønsesuppe og bring det i kog.
3 min - 6
Hæld saucen over kyllingen i fadet.
2 min - 7
Bag i ovnen i 25-30 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og saftig.
30 min180kyllingen er hvid og saften er klar - 8
Tag kyllingen ud af ovnen og lad den hvile i 5 minutter. Drys med hakket persille før servering.
5 min
Tags
Kommentarer
Den skarpe sennepssmag passede perfekt til kyllingen
Jeg tilsatte lidt honning for at give retten en sød kontrast
Poulet à la Moutarde er en fantastisk ret til en hyggelig aften med vennerne