Dorade au Four

En lækker og sund opskrift på dorade tilberedt i ovnen, fyldt med hvidløg, persille og citron for ekstra smag.
Ingredienser
- dorade(frisk og hel)1 stk
- olivenolie(koldpresset)2 tsk
- citron(økologisk)1 stk
- skiver)i
- hvidløg(frisk)2 stk
- frisk persille(hakket)1 bundt
- salt(groft)1 tsk
- peber(friskkværnet)0.5 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm - 2
Rens doraden indvendig og udvendig, og tør den grundigt med et køkkenrulle.
5 min - 3
Læg doraden i et bagefad og dryp olivenolie over fisken. Krydr med salt og peber.
3 min - 4
Fyld fisken med hakket hvidløg, persille og citronskiver.
5 min - 5
Dæk bagefadet med stanniol og sæt det i ovnen.
30 min180fisken er gennemstegt og saften løber klart - 6
Fjern stanniolen de sidste 5 minutter for at give fisken en let sprød overflade.
5 min180fisken får en let gylden farve - 7
Tag fisken ud af ovnen, lad den hvile i et par minutter, og server derefter med friske grøntsager eller en salat.
5 min
Tags
Kommentarer
Doraden var saftig og lækker med friske citronskiver
Den sprøde skind på doraden var virkelig lækkert
Dorade au Four er perfekt til en romantisk middag for to