Salade au Champignon

En lækker og frisk salat med champignon, nødder og en lækker dressing. Perfekt som en let frokost eller tilbehør.
Ingredienser
- champignon(friske og rene)250 gram
- salatblade(fx. rucola eller romainesalat)100 gram
- valnødder(grofthakkede)50 gram
- olivenolie(koldpresset)30 ml
- balsamicoeddike(god kvalitet)15 ml
- hvidløg(freshed eller hakket)1 stk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Rens champignon og skær dem i skiver.
5 min - 2
Opvarm olivenolien i en pande over medium varme. Tilsæt hakket hvidløg og sauter i ca. 1 minut, indtil det er gyldent.
1 minmedium varmehvidløget skal dufte aromatisk uden at brænde - 3
Tilsæt de skivede champignon til panden og steg dem i ca. 5-7 minutter, indtil de er møre og let gyldne.
7 minmedium varmechampignonene skal være bløde og have en let gylden farve - 4
Tag panden af varmen, og tilsæt balsamicoeddike, salt og peber. Rør godt rundt.
1 min - 5
Anret salatbladene på en tallerken, og hæld champignonblandingen over. Drys med hakkede valnødder.
2 min
Tags
Kommentarer
Denne salat er skøn med friske champignon skiver og citronvinaigrette dressing.
Perfekt til en let frokost med sprød salat og bacon på toppen.
En lækker salat til picnic med veninderne med masser af friske urter og ristede pinjekerner.