spisekunst.dk

Grønt tapasfad

tapasgrøntsagersundappetizer
Grønt tapasfad

Et farverigt og sundt tapasfad med friske grøntsager, fetaost og oliven, perfekt til en lækker forret eller som en del af en tapasmenu.

Tid20 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • cherrytomater(friske og saftige)
    200 g
  • agurk(skåret i stave)
    1 stk
  • fetaost(smuldret eller i tern)
    150 g
  • oliven(grønne og sorte blandet)
    100 g
  • ristede mandler(usaltede)
    50 g
  • rød peberfrugt(skåret i strimler)
    1 stk
  • frisk persille(hakket til pynt)
    1 bdt
  • olivenolie(ekstra jomfru for bedste smag)
    2 spsk
  • balsamicoeddike(for ekstra smag)
    1 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Vask cherrytomaterne og halver dem.

    5 min
  2. 2

    Skær agurken i stave.

    5 min
  3. 3

    Skær rød peberfrugt i strimler.

    5 min
  4. 4

    Anret cherrytomater, agurk, peberfrugt og oliven på et stort fad.

    5 min
  5. 5

    Drys fetaost og ristede mandler over grøntsagerne.

    5 min
  6. 6

    Dryp olivenolie og balsamicoeddike over fadet.

    2 min
  7. 7

    Drys hakket persille over retten som pynt.

    2 min

Tags

tapasgrøntsagersundappetizer

Kommentarer

Maria

Fantastisk frisk smag med avokado og cherrytomater

★★★★★
Jonas

Perfekt til aftensmad med venner - alle elskede det!

★★★★★
Lone

Mangler lidt mere variation i grøntsagerne

★★★★★