Grøntedej-quesadillas

Lækre quesadillas lavet med en hjemmelavet grøntedej fyldt med smeltet ost og friske grøntsager. Perfekte som en snack eller en let middag.
Ingredienser
- hvedemel(kan erstattes med fuldkornsmel for en sundere variant)200 g
- æg(skaber en mere sammenhængende dej)1 stk.
- vand(juster mængden alt efter dejens konsistens)1 dl
- revet ost(vælg en smagfuld type som cheddar eller mozzarella)100 g
- mellemlagrede grøntsager(f.eks. peberfrugt)150 g
- svampe)eller
- olie(til stegning)1 tsk.
- salt(justér efter smag)1 tsk.
- peber(kan tilsættes efter smag)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Bland hvedemelet, salt og peber i en skål. Tilsæt ægget og vandet gradvist, mens du ælter dejen.
5 min - 2
Lad dejen hvile i 15 minutter, dækket med et klæde.
15 min - 3
Del dejen i 4 lige store portioner og rul dem ud til flade tortillaer.
10 min - 4
Varm olien på en pande over medium varme. Steg en tortilla i 2-3 minutter, indtil den begynder at boble.
3 min180den skal være let gylden - 5
Tilsæt et lag af revet ost og de mellemlagrede grøntsager på halvdelen af tortillaen.
2 min - 6
Fold tortillaen over og steg i yderligere 2-3 minutter på hver side, indtil den er sprød.
6 min180den skal være gylden og sprød - 7
Gentag med de resterende tortillaer. Skær quesadillas i trekanter og server varme.
10 min
Tags
Kommentarer
Disse quesadillas er perfekte til en let frokost!
Jeg elsker kombinationen af grøntsager og ost i denne ret.
Disse quesadillas var et hit på vores picnic i parken!