Halloumi og grøntsager i cremet Cajunsauce

En lækker ret med sprød halloumi og farverige grøntsager, tilberedt i en cremet cajunsauce, som giver en krydret og fyldig smag.
Ingredienser
- halloumi(skåret i skiver)250 g
- peberfrugter(gerne i forskellige farver)2 stk
- strimler)i
- zucchini(skåret i halvmåner)1 stk
- løg(skåret i skiver)1 stk
- hvidløg(finthakket)2 fed
- fløde(kan erstattes med plantebaseret fløde)200 ml
- cajun krydderi(juster efter smag)2 spsk
- olivenolie(til stegning)2 spsk
- salt(tilsmagning)1 tsk
- peber(tilsmagning)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Varm olivenolien op i en stor pande over medium varme.
2 minmedium varmeolie skal være varm, men ikke ryge - 2
Tilsæt løg og hvidløg, og steg dem i 3-4 minutter, indtil de er bløde.
4 minmedium varmeløgene skal være gennemsigtige og dufte aromatisk - 3
Tilsæt peberfrugter og zucchini, og steg dem i yderligere 5-6 minutter, indtil de er møre.
6 minmedium varmegrøntsagerne skal være let gyldne og bløde - 4
Tilsæt cajun krydderi, salt og peber, og rør godt rundt.
1 minmedium varmekrydderierne skal dufte stærkt - 5
Hæld fløden over grøntsagerne og lad det simre i 5 minutter, så saucen tykner.
5 minlav varmesaucen skal være cremet og varme - 6
Steg halloumi-skiverne på en separat pande i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
6 minmedium varmehalloumi skal være gylden og sprød på ydersiden - 7
Anret de stegte grøntsager på en tallerken og læg de gyldne halloumi-skiver ovenpå.
2 min
Tags
Kommentarer
Halloumien var lækkert sprød!
Cajunsaucen var lidt for stærk for mit smag...
Perfekt til en let sommermiddag på terrassen.