Hotdog Chicago Style
hotdogchicagogrillsnack

En klassisk Chicago style hotdog, der kombinerer en lækker pølse med friske topping og smagsfyldte saucer, perfekt til grillfester eller som en hurtig frokost.
Tid25 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- hotdogpølser(vegetariske eller svinekød)4 stk
- præference)af
- hotdog-brød(friskbagte eller købte)4 stk
- blød konsistens)med
- gule sennep(til en skarpere smag kan Dijon sennep anvendes)1 dl
- grønt ketchup(kan være hjemmelavet eller købte)1 dl
- friskere smag)en
- finthakket løg(hvid eller rødløg)1 dl
- præference)efter
- syltede jalapeños(kan justeres efter ønsket styrke)1 dl
- syltede agurker(fint hakkede)1 dl
- tomater(tern eller skiver)1 dl
- revet cheddarost(eller anden ost efter smag)1 dl
- koriander(frisk eller tørret)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Kog hotdogpølserne i en gryde med vand.
10 minkogende vandpølserne skal være varme og let svulmede - 2
Mens pølserne koger, forbered brødene ved at varme dem i ovnen ved 180 grader i 5-7 minutter.
7 min180 graderbrødene skal være let gyldne og bløde - 3
Når pølserne er færdige, tages de op og drænes.
2 minikke relevantpølserne skal være varme og have en glat overflade - 4
Placer en varm pølse i hvert brød.
1 minikke relevantbrødet skal være varmt og blødt - 5
Tilsæt gule sennep og grønt ketchup på toppen af pølserne.
1 minikke relevantsaucerne bør være friske og jævnt fordelt - 6
Top hotdoggen med finthakket løg, syltede jalapeños, syltede agurker, tomater og revet cheddarost.
2 minikke relevantingredienserne skal være farverige og dække pølsen - 7
Pynt med frisk koriander før servering.
1 minikke relevantkoriander skal være frisk og grøn
Tags
hotdogchicagogrillsnack
Kommentarer
Maria
Den sprøde pickle relish gav den lige det ekstra pift!
★★★★★
Anders
Perfekt til en hurtig frokost på farten!
★★★★★
Louise
Chilien gav lige den rette spicy smag til hotdoggen.
★★★★★