spisekunst.dk

Ingefærsødede baconbites

snackforretbaconingefær
Ingefærsødede baconbites

Disse ingefærsødede baconbites er en lækker kombination af sødme og salt, perfekt som en snack eller forret. De er sprøde på ydersiden og har en dejlig ingefærsmag.

Tid35 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • bacon(vælg en god kvalitet)
    500 g
  • fungerer bedst)
    bacon
  • frisk ingefær(revet ingefær for bedre smag)
    3 spsk
  • honning(kan erstattes med ahornsirup for variation)
    4 spsk
  • soja sauce(for ekstra umami)
    1 tsk
  • peber(nykværnet for bedre smag)
    1 tsk
  • sesamfrø(valgfrit til pynt)
    1 tsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.

    5 min
    200
    ovnen er varm og klar
  2. 2

    Skær baconet i halve stykker.

    5 min
  3. 3

    I en skål, bland ingefær, honning, soja sauce og peber sammen.

    3 min
  4. 4

    Dyp hvert baconstykke i ingefærblandingen og læg dem på en bageplade med bagepapir.

    10 min
  5. 5

    Bag baconstykkerne i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil de er sprøde.

    20 min
    200
    baconet er gyldent og sprødt
  6. 6

    Tag baconbites ud af ovnen og drys med sesamfrø før servering.

    2 min

Tags

snackforretbaconingefær

Kommentarer

Karen

De ingefærsødede baconbites var perfekte til madpakken

★★★★★
Nikolaj

Jeg elskede kombinationen af ingefær og bacon

★★★★
Camilla

Disse baconbites var et hit på skovturen!

★★★★★