Jættehulens Månesmåkager med Havsalt

Jættehulens Månesmåkager med Havsalt er lækre småkager, der kombinerer smør, sukker, havregryn og chokoladechips, drysset med havsalt for at give en dejlig kontrast.
Ingredienser
- smør(stuetemperatur)125 g
- sukker(kan være rørsukker for ekstra smag)100 g
- æg(stort)1 stk.
- frilandskyllinger)fra
- Hvedemel200 g
- havregryn(for ekstra bid og tekstur)50 g
- baking soda1 tsk.
- salt1 tsk.
- chokoladechips(mørk chokolade for en rigere smag)100 g
- havsalt(til drys på småkagerne)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader C
- 2
Pisk smør og sukker sammen i en skål, indtil blandingen er lys og luftig.
5 min - 3
Tilsæt ægget og pisk det grundigt ind i smør-sukker blandingen.
2 min - 4
I en separat skål, bland hvedemelet, havregryn, baking soda og salt.
3 min - 5
Tilsæt de tørre ingredienser til smørblandingen og rør forsigtigt, indtil alt er godt blandet.
3 min - 6
Fold chokoladechipsene ind i dejen.
2 min - 7
Form små kugler af dej og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys lidt havsalt over hver kugle.
5 min - 8
Bag småkagerne i ovnen i 10-12 minutter, indtil de er let gyldne i kanten.
12 min180kanterne skal være gyldne, og de skal se let svulmede ud - 9
Lad småkagerne køle af på bagepladen i 5 minutter, før de flyttes til en bagerist for at køle helt af.
5 min
Tags
Kommentarer
Månesmåkagerne med havsalt var perfekte til min hyggelige te-aften
Jeg kunne tydeligt smage den intense smag af havsalt i hver bid
Disse månesmåkager med havsalt var et hit til picnic i parken