Kål-lagkage med røæds

En spændende og farverig lagkage lavet med frisk hvidkål, revne gulerødder og syltede rødbeder, der er dresset med en lækker mayonnaise-yoghurt blanding.
Ingredienser
- hvidkål(fint hakket)500 g
- gulerødder(revet)300 g
- syltede rødbeder(skiver)200 g
- mayonnaise(kan erstattes med græsk yoghurt)100 g
- græsk yoghurt(kan bruges i stedet for mayonnaise)100 g
- sennep(til smag)1 tsk
- eddike(æblecidereddike anbefales)1 tsk
- hunne(kan justeres efter smag)1 tsk
- salt(efter smag)1 knivspids
- peber(efter smag)1 knivspids
- frisk persille(til pynt)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Skær hvidkålen fint og kom den i en stor skål.
5 minn/akålen skal være fint hakket - 2
Tilsæt de revne gulerødder til skålen med hvidkål.
2 minn/ablandingen skal være farverig - 3
I en separat skål, bland mayonnaise, yoghurt, sennep, eddike, honning, salt og peber.
3 minn/adressingen skal være glat og ensartet - 4
Hæld dressingen over grøntsagerne og bland godt, så alle ingredienserne er dækket.
3 minn/agrøntsagerne skal være jævnt dækket af dressingen - 5
Lad kål-lagkagen stå i køleskabet i minimum 1 time, så smagene kan udvikle sig.
60 minkøleskabkagen skal være kold ved servering - 6
Anret kål-lagkagen på et serveringsfad og pynt med skiver af syltede rødbeder og frisk persille.
5 minn/akagen skal se indbydende og farverig ud
Tags
Kommentarer
Kål-lagkagen med rødbeder var overraskende lækkert!
Denne ret er perfekt til en picnic i parken!
Jeg tilføjede lidt revet gulerod for ekstra sødme - det var lækkert!