Koldskål med kokosmælk
dessertkoldskålsommerkokos

Koldskål med kokosmælk er en lækker og eksotisk variant af den klassiske danske dessert. Den cremede konsistens fra kokosmælken og yoghurten kombineres med en sød og syrlig smag fra citronsaft og vanilje.
Tid75 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- kokosmælk(brug gerne en god kvalitet uden tilsætningsstoffer)500 ml
- tyk yoghurt(kan være græsk yoghurt for ekstra cremethed)250 ml
- sukker(juster efter smag)100 g
- vaniljesukker(kan erstattes med en vaniljestang)1 tsk
- citron(saften presses)1 stk
- knuste kiks(kan være digestive eller kammerjunkere)100 g
- kokosflager(kan ristes for ekstra smag)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Hæld kokosmælk, tyk yoghurt, sukker, vaniljesukker og citronsaft i en skål.
5 miningenblandingen skal være ensartet og cremet - 2
Rør ingredienserne godt sammen med en piskeris eller en håndmikser.
3 miningeningen klumper skal være synlige - 3
Lad koldskålen trække i køleskabet i minimum 1 time, så smagene kan udvikles.
60 minkøleskabblandingen skal være kold ved servering - 4
Server koldskålen i skåle og drys med knuste kiks og kokosflager.
5 miningenkoldskålen skal være frisk og indbydende
Tags
dessertkoldskålsommerkokos
Kommentarer
Lise
Koldskål med kokosmælk er perfekt til en varm sommerdag!
★★★★★
Morten
Jeg tilføjede lidt revet citronskal for ekstra friskhed.
★★★★★
Maria
Koldskål med kokosmælk er fantastisk som dessert efter en god grillmiddag.
★★★★★