Kronborg Krustader med Laks & Citronurt
forretfestmadlaksskaldyr

Disse lækre krustader med røget laks og en frisk citronsmagende cremefraiche er perfekte som en forret eller snack til festlige lejligheder.
Tid20 min
Portioner12
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- krustader(kan købes færdige eller laves selv)12 stykker
- røget laks(vælg en god kvalitet)200 gram
- cremefraiche(kan erstattes med græsk yoghurt for en lettere version)100 gram
- frisk dild(hakket)1 spsk
- frisk purløg(hakket)1 spsk
- citronjuice(friskpresset)1 spsk
- citronskal(fintrevet)1 tsk
- salt(efter smag)1 knivspids
- peber(efter smag)1 knivspids
- citron(til pynt)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered fyldet ved at blande cremefraiche, dild, purløg, citronjuice, citronskal, salt og peber i en skål.
10 minstuetemperaturfyldet er ensartet og har en frisk duft - 2
Skær den røgede laks i passende stykker.
5 minstuetemperaturlaksen skal være frisk og se indbydende ud - 3
Fyld hver krustade med en skefuld af cremefraiche-blandingen.
5 minstuetemperaturfyldet skal være jævnt fordelt - 4
Læg et stykke røget laks ovenpå fyldet i hver krustade.
5 minstuetemperaturlaksen skal lægge sig pænt ovenpå fyldet - 5
Pynt med et lille stykke citron og evt. lidt ekstra dild eller purløg.
2 minstuetemperaturkrustaderne skal se friske og appetitlige ud
Tags
forretfestmadlaksskaldyr
Kommentarer
Mette
Kronborg Krustader med laks var perfekt til min brunch
★★★★★
Anders
Citronurten gav en frisk smag til retten
★★★★★
Camilla
Disse krustader var en lækker snack til picnicen
★★★★★