Kyllingespyd med honning

Lækre kyllingespyd marineret i en sød og krydret honning-sojasauce, perfekt til grillen eller en pande.
Ingredienser
- kyllingebryst(skåret i tern)500 g
- honning(kan være flydende eller fast)4 spsk
- sojasauce(gerne med lavt saltindhold)2 spsk
- hvidløg(fint hakket eller presset)2 stk
- ingefær(friskrevet eller pulver)1 tsk
- spyd(træ- eller metalspyd)8 stk
- salt(til smag)1 tsk
- peber(til smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered marinaden ved at blande honning, sojasauce, hvidløg, ingefær, salt og peber i en skål.
5 min - 2
Tilsæt kyllingeterningerne til marinaden og lad dem marinere i minimum 30 minutter, gerne i køleskabet.
30 min4kyllingen skal være dækket af marinaden - 3
Forvarm grillen eller en grillpande til medium høj varme.
5 min200varmen skal være jævn, og der skal begynde at komme røg fra grillen - 4
Træ kyllingeterningerne på spyd og sørg for at de sidder tæt, men ikke for stramt.
10 min - 5
Grill spydene i 10-12 minutter, vend dem jævnligt for at sikre en jævn stegning.
12 min200kyllingen skal være gyldenbrun og gennemstegt, saften skal være klar - 6
Tag spydene af grillen og lad dem hvile i et par minutter inden servering.
5 min
Tags
Kommentarer
Kyllingespyd med honning er perfekt til grillfesten om sommeren!
Jeg kunne godt lide den søde smag af honning på kyllingen
Disse kyllingespyd med honning er et hit hos børnene til aftensmad