Lakridsfisk med dildpesto

En lækker ret med lakridsfisk serveret med en frisk dildpesto, perfekt til en middag med venner eller familie.
Ingredienser
- lakridsfisk(frisk eller frost)400 gram
- lakridspulver(kan justeres efter smag)2 spiseskefulde
- salt(juster efter behov)1 knivspids
- peber(sort eller hvid peber)1 knivspids
- frisk dild(kan erstattes med tørret dild)50 gram
- er bedst)frisk
- pine nødder(kan erstattes med mandler)50 gram
- olivenolie(ekstra jomfru for bedre smag)50 milliliter
- saft(friskpresset giver mere smag)1 citron
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
5 min200ovnen skal være varm, og den skal lyde som om den blæser - 2
Læg lakridsfisken i et ovnfast fad og drys lakridspulver, salt og peber over.
5 min - 3
Bag fisken i ovnen i 15-20 minutter, indtil den er gennemstegt og let flager, når man trykker på den.
20 min200fiskens farve skal være uigennemsigtig og let gylden - 4
Imens fisken bager, laver du dildpestoen: Blend dild, pine nødder, olivenolie og citronsaft sammen i en foodprocessor indtil det er glat.
10 min - 5
Tag fisken ud af ovnen og lad den hvile i et par minutter, inden den serveres med dildpestoen på toppen.
5 min
Tags
Kommentarer
Lakridsfisken var overraskende velsmagende med dildpesto!
Dildpestoen gav retten en frisk og krydret smag, perfekt til sommeraftener
Lakridsfisken var en sjov og anderledes twist til aftensmaden