Laksetatar med jordbærpeber
laksetataravocadojordbærpeberforret

En lækker og frisk laksetatar med en cremet bund af avocado og et krydret twist fra jordbærpeber.
Tid15 min
Portioner2
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- frisk laks(gerne sashimi kvalitet)200 g
- avocado(moden)1 stk
- citronsaft(friskpresset)1 spsk
- jordbærpeber(knust)1 tsk
- forårsløg(finthakket)1 stk
- olivenolie(god kvalitet)1 tsk
- salt(til smag)1 nips
- peber(til smag)1 nips
- lime(til pynt)1 stk
Fremgangsmåde
- 1
Skær laksen i små tern og læg dem i en skål.
5 min - 2
Del avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud i en anden skål. Mos avocadoen med en gaffel.
5 min - 3
Tilsæt citronsaft, jordbærpeber, forårsløg, olivenolie, salt og peber til laksen. Bland godt.
3 min - 4
Anret laksen på en tallerken ovenpå moset avocado. Pynt med limebåde.
5 min
Tags
laksetataravocadojordbærpeberforret
Kommentarer
Mette
Laksetataren var frisk og lækker med de søde jordbærpeber
★★★★★
Jens
Perfekt til en sommermiddag på terrassen
★★★★★
Maria
En skøn kombination af røget laks og friske jordbærpeber
★★★★★