spisekunst.dk

Laksetatar med jordbærpeber

laksetataravocadojordbærpeberforret
Laksetatar med jordbærpeber

En lækker og frisk laksetatar med en cremet bund af avocado og et krydret twist fra jordbærpeber.

Tid15 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • frisk laks(gerne sashimi kvalitet)
    200 g
  • avocado(moden)
    1 stk
  • citronsaft(friskpresset)
    1 spsk
  • jordbærpeber(knust)
    1 tsk
  • forårsløg(finthakket)
    1 stk
  • olivenolie(god kvalitet)
    1 tsk
  • salt(til smag)
    1 nips
  • peber(til smag)
    1 nips
  • lime(til pynt)
    1 stk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skær laksen i små tern og læg dem i en skål.

    5 min
  2. 2

    Del avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud i en anden skål. Mos avocadoen med en gaffel.

    5 min
  3. 3

    Tilsæt citronsaft, jordbærpeber, forårsløg, olivenolie, salt og peber til laksen. Bland godt.

    3 min
  4. 4

    Anret laksen på en tallerken ovenpå moset avocado. Pynt med limebåde.

    5 min

Tags

laksetataravocadojordbærpeberforret

Kommentarer

Mette

Laksetataren var frisk og lækker med de søde jordbærpeber

★★★★★
Jens

Perfekt til en sommermiddag på terrassen

★★★★
Maria

En skøn kombination af røget laks og friske jordbærpeber

★★★★★