Lime-tartar af laks
tartarelakslimeavocadosushi

En frisk og lækker lime-tartar lavet med sushi-kvalitet laks, avocado og en let lime-dressing, perfekt til forret eller let frokost.
Tid22 min
Portioner2
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- frisk laks(sørg for at bruge sushi-kvalitet)200 g
- lime(friskpresset saft og revet skal)1 stk
- sesamolie(kan erstattes med olivenolie)1 tsk
- soja sauce(vælg en god kvalitet)1 tsk
- forårsløg(finthakket)1 stk
- frisk ingefær(revet)1 tsk
- avocado(moden)1 stk
- tern)i
- salt(smag til)1 tsk
- peber(smag til)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Skær laksen i små tern og læg dem i en skål.
5 min - 2
Tilsæt limesaft, limeskal, sesamolie, soja sauce, hakket forårsløg og revet ingefær til laksen.
5 min - 3
Tilsæt avocado-ternene og forsigtigt vend dem ind i laksen.
2 min - 4
Smag til med salt og peber, juster efter behov.
2 min - 5
Lad tartaren hvile i køleskabet i 10 minutter før servering for at lade smagene blande sig.
10 minkøleskabtartaren skal være kold ved servering
Tags
tartarelakslimeavocadosushi
Kommentarer
Mette
Lime-tartaren af laks var perfekt til vores picnic i parken.
★★★★★
Anders
Den friske lime gav retten en dejlig syrlighed.
★★★★★
Louise
Laksen var så lækker og mørt i denne lime-tartar.
★★★★★