spisekunst.dk

Limegrillet majs med smørsalt

grillsommervegetarisktilbehør
Limegrillet majs med smørsalt

Limegrillet majs med smørsalt er en lækker og enkel ret, der fremhæver majsens sødme og kombinerer den med syrlig lime og rig smør.

Tid30 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • majskolber(friske og saftige)
    4 stk.
  • smør(usaltet)
    2 spsk.
  • lime(frisk)
    1 stk.
  • havsalt(groft)
    1 tsk.

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forvarm grillen til medium høj varme.

    10 min
    200-220°C
    Grillens overflade skal være varm, og du bør kunne mærke varmen når du holder hånden over den.
  2. 2

    Skær limefrugten i halve og pres saften ud af den ene halvdel, og sæt den anden halvdel til side.

    5 min
  3. 3

    Pensl majskolberne med smeltet smør og dryp limesaft over dem.

    5 min
  4. 4

    Læg majskolberne på grillen og grill dem i 10-15 minutter, vend dem jævnligt, indtil de har fine grillstriber og er møre.

    15 min
    grillens temperatur
    Majskolberne skal være let forkullede og dufte sødt.
  5. 5

    Tag majskolberne af grillen, drys havsalt over dem og servér med limehalvdelene.

    5 min

Tags

grillsommervegetarisktilbehør

Kommentarer

Mette

Limegrillet majs er perfekt til sommergrillen!

★★★★★
Andreas

Smørsaltet gør virkelig en forskel!

★★★★
Louise

Limegrillet majs er en frisk og lækker tilføjelse til picnic-kurven.

★★★★