spisekunst.dk

Majschips med avocado-lime

snackavocadoslimedipping sauce
Majschips med avocado-lime

Sprøde majschips serveret med en lækker og cremet avocado-lime dip, perfekt til snacks eller som forret.

Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • majstortilla chips(vælg en type uden konserveringsmidler)
    200 g
  • modne avocadoer(helst Hass-avocadoer for den bedste smag)
    2 stk
  • lime(friskpresset juice er bedst)
    1 stk
  • salt(juster efter smag)
    1 tsk
  • chili(kan være frisk eller tørret)
    1 stk
  • ønsket styrke)
    af
  • frisk koriander(kan udelades hvis man ikke er fan af koriander)
    2 spsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Forbered avocadoerne ved at halvere dem, fjerne stenen og skrabe kødet ud i en skål.

    5 min
  2. 2

    Mos avocadoerne med en gaffel, indtil de er glatte, men stadig har lidt tekstur.

    3 min
  3. 3

    Tilsæt presset limejuice, salt og hakket chili til avocadoen.

    2 min
  4. 4

    Bland godt, så alle ingredienserne er jævnt fordelt. Smag til og juster salt og lime om nødvendigt.

    2 min
  5. 5

    Server avocado-lime dippen i en skål sammen med majstortilla chipsen.

    1 min

Tags

snackavocadoslimedipping sauce

Kommentarer

Maria

Jeg elsker kombinationen af avocado og lime!

★★★★★
Andreas

Majschipsene var sprøde og perfekte til madpakken

★★★★
Camilla

Den friske lime gav en dejlig sur/sød smag til retten

★★★★