Majschips med avocado-lime
snackavocadoslimedipping sauce

Sprøde majschips serveret med en lækker og cremet avocado-lime dip, perfekt til snacks eller som forret.
Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- majstortilla chips(vælg en type uden konserveringsmidler)200 g
- modne avocadoer(helst Hass-avocadoer for den bedste smag)2 stk
- lime(friskpresset juice er bedst)1 stk
- salt(juster efter smag)1 tsk
- chili(kan være frisk eller tørret)1 stk
- ønsket styrke)af
- frisk koriander(kan udelades hvis man ikke er fan af koriander)2 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Forbered avocadoerne ved at halvere dem, fjerne stenen og skrabe kødet ud i en skål.
5 min - 2
Mos avocadoerne med en gaffel, indtil de er glatte, men stadig har lidt tekstur.
3 min - 3
Tilsæt presset limejuice, salt og hakket chili til avocadoen.
2 min - 4
Bland godt, så alle ingredienserne er jævnt fordelt. Smag til og juster salt og lime om nødvendigt.
2 min - 5
Server avocado-lime dippen i en skål sammen med majstortilla chipsen.
1 min
Tags
snackavocadoslimedipping sauce
Kommentarer
Maria
Jeg elsker kombinationen af avocado og lime!
★★★★★
Andreas
Majschipsene var sprøde og perfekte til madpakken
★★★★★
Camilla
Den friske lime gav en dejlig sur/sød smag til retten
★★★★★