Mølført pasta med rosin

En lækker og sød pasta ret med rosin og kanel, der kombinerer salte og søde smagsnuancer. Perfekt som en unik middag eller tilbehør.
Ingredienser
- pasta(vælg en type som penne eller fusilli)250 g
- rosiner(kan være mørke eller lyse)100 g
- olivenolie(extra jomfru anbefales)2 spsk
- løgt(finthakket)1 stk
- hvidløg(finthakket)2 fed
- kanel(kan justeres efter smag)1 tsk
- salt(til smag)1 tsk
- vand(til kogning af pasta)500 ml
- parmesan(revet)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Kog vandet op i en stor gryde. Tilsæt salt.
5 minhøj varmevandet skal koge kraftigt - 2
Tilsæt pastaen og kog i henhold til pakkens anvisninger
- 3
Imens pastaen koger, varm olivenolien i en pande over medium varme. Tilsæt løg og sauter i 3-4 minutter, indtil det er blødt.
4 minmedium varmeløget skal være gennemsigtigt og dufte aromatisk - 4
Tilsæt hvidløg og kanel, og sauter i yderligere 1 minut.
1 minmedium varmeduften af hvidløg skal være intens - 5
Tilsæt rosinerne til panden og rør godt rundt. Lad det stege i 2-3 minutter, så rosinerne bliver bløde.
3 minmedium varmerosinerne skal være let svulmede - 6
Dræn pastaen og tilsæt den til panden. Rør godt rundt og lad det hele blande sig i 1-2 minutter.
2 minlav varmepastaen skal være dækket af saucen og varmt - 7
Server straks med revet parmesan ovenpå.
1 min
Tags
Kommentarer
Perfekt til børnenes madpakker med rosiner i
Den mølførte pasta var overraskende lækker med rosin
Denne ret er ideel til en hyggelig picnic i skoven