Paprikagryde / mørbradgryde

En lækker og cremet paprika gryde med svinemørbrad og farverige peberfrugter. Perfekt til en hyggelig middag.
Ingredienser
- mørbrad(svinekød)600 g
- strimler)i
- løg(finthakket)2 stk
- rød peberfrugt(skåret i strimler)2 stk
- gul peberfrugt(skåret i strimler)2 stk
- hvidløg(finthakket)3 fed
- fløde(kan være madlavningsfløde)200 ml
- oksebouillon(kan være hjemmelavet eller fra terning)250 ml
- paprika(søde eller stærke efter smag)2 spsk
- salt(justeres efter smag)1 tsk
- peber(justeres efter smag)0.5 tsk
- olie(til stegning)2 spsk
- persille(til pynt)1 bundt
Fremgangsmåde
- 1
Varm olien op i en stor gryde over medium varme.
5 minmedium varmeolie skal glinse - 2
Tilsæt de hakkede løg og steg dem, indtil de er bløde og let gyldne.
5 minmedium varmeløgene skal være gennemsigtige og dufte godt - 3
Tilsæt svinemørbradstrimlerne og brun dem af på alle sider.
8 minmedium-høj varmekødet skal være brunet - 4
Tilsæt hvidløg, paprika og peberfrugter, og steg i yderligere 3-4 minutter.
4 minmedium varmesmagene skal blande sig, og peberfrugterne skal være let møre - 5
Hæld fløden og oksebouillonen i gryden, og bring retten i kog.
2 minhøj varmeretten skal boble let - 6
Skru ned for varmen og lad gryden simre i 15-20 minutter, indtil saucen er blevet lidt tykkere.
20 minlav varmesaucen skal være cremet og dufte intenst - 7
Smag til med salt og peber, og pynt med hakket persille før servering.
2 miningenretter skal se indbydende ud med et friskt grønt touch
Tags
Kommentarer
Paprikagryden var perfekt til madpakken med masser af mørbrad og kartofler
Den bedste mørbradgryde jeg har smagt - elsker kombinationen af paprika og fløde
Paprikagryden var lige hvad jeg havde brug for efter en lang dag - fyldig og velsmagende