spisekunst.dk

Pastramitoast med syltet skalotteløg

toastpastramisyltede løgsnack
Pastramitoast med syltet skalotteløg

En lækker pastrami toast med smeltet ost og syltede skalotteløg, perfekt til frokost eller en hurtig middag.

Tid25 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • pastrami(vælg en god kvalitet fra slagteren)
    200 g
  • rugbrød(friskbagt er bedst)
    4 skiver
  • ost(fx emmentaler eller cheddar)
    100 g
  • skalotteløg(syltede skalotteløg kan købes eller laves selv)
    2 stk
  • eddike(hvidvinseddike anbefales)
    2 spsk
  • sukker(kan justeres efter smag)
    1 spsk
  • salt(til smag)
    1 tsk
  • smør(til stegning)
    1 spsk

Fremgangsmåde

  1. 1

    Start med at syltede skalotteløg. Skær dem i tynde skiver og kom dem i en gryde med eddike, sukker og salt.

    5 min
    medium varme
    løgene skal blive let bløde og blandingen skal begynde at simre
  2. 2

    Lad løgene simre i ca. 5 minutter, og tag dem derefter af varmen. Lad dem køle af, mens du forbereder toasten.

    5 min
    ingen
    løgene skal være glinsende og let gennemsigtige
  3. 3

    Smelt smørret på en pande over medium varme.

    2 min
    medium
    smørret skal være smeltet og boble let
  4. 4

    Læg rugbrødsskiverne på panden, og fordel pastrami og ost ovenpå.

    2 min
    medium
    ostene skal begynde at smelte let
  5. 5

    Steg toastene i ca. 5 minutter, eller indtil brødet er gyldent og sprødt, og osten er smeltet.

    5 min
    medium
    brødet skal være sprødt og osten skal være smeltet og boblende
  6. 6

    Tag toastene af panden, og læg dem på en tallerken. Top med de syltede skalotteløg før servering.

    1 min
    ingen
    de syltede løg skal være sprøde og frisk i smagen

Tags

toastpastramisyltede løgsnack

Kommentarer

Mette

Skalotteløgene tilføjede en dejlig sødme til retten!

★★★★★
Thomas

Perfekt til en hurtig frokost - pastramitoasten var fyldig og mættende.

★★★★
Louise

Jeg ville ønske, at toasten var lidt mere sprød... men smagen var god!

★★★★★