Pastramitoast med syltet skalotteløg

En lækker pastrami toast med smeltet ost og syltede skalotteløg, perfekt til frokost eller en hurtig middag.
Ingredienser
- pastrami(vælg en god kvalitet fra slagteren)200 g
- rugbrød(friskbagt er bedst)4 skiver
- ost(fx emmentaler eller cheddar)100 g
- skalotteløg(syltede skalotteløg kan købes eller laves selv)2 stk
- eddike(hvidvinseddike anbefales)2 spsk
- sukker(kan justeres efter smag)1 spsk
- salt(til smag)1 tsk
- smør(til stegning)1 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Start med at syltede skalotteløg. Skær dem i tynde skiver og kom dem i en gryde med eddike, sukker og salt.
5 minmedium varmeløgene skal blive let bløde og blandingen skal begynde at simre - 2
Lad løgene simre i ca. 5 minutter, og tag dem derefter af varmen. Lad dem køle af, mens du forbereder toasten.
5 miningenløgene skal være glinsende og let gennemsigtige - 3
Smelt smørret på en pande over medium varme.
2 minmediumsmørret skal være smeltet og boble let - 4
Læg rugbrødsskiverne på panden, og fordel pastrami og ost ovenpå.
2 minmediumostene skal begynde at smelte let - 5
Steg toastene i ca. 5 minutter, eller indtil brødet er gyldent og sprødt, og osten er smeltet.
5 minmediumbrødet skal være sprødt og osten skal være smeltet og boblende - 6
Tag toastene af panden, og læg dem på en tallerken. Top med de syltede skalotteløg før servering.
1 miningende syltede løg skal være sprøde og frisk i smagen
Tags
Kommentarer
Skalotteløgene tilføjede en dejlig sødme til retten!
Perfekt til en hurtig frokost - pastramitoasten var fyldig og mættende.
Jeg ville ønske, at toasten var lidt mere sprød... men smagen var god!