Prik-til-chef sandwich

En lækker og saftig sandwich fyldt med stegt oksekød, sprøde grøntsager og smeltet ost, perfekt til frokost eller en let middag.
Ingredienser
- tyndt skåret oksekød(anvend gerne entrecôte eller lignende)300 g
- sandwichbrød(vælg gerne ciabatta eller baguette)2 stk
- ost(brug en smeltende ost som gouda)100 g
- peberfrugt(rød eller grøn efter smag)1 stk
- løg(gerne rødløg for sødme)1 stk
- olie(til stegning)2 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
- frisk salat(til pynt)50 g
- sennep(kan være grov eller fin)50 g
Fremgangsmåde
- 1
Varm olien op i en pande over medium varme.
2 minmedium varmeolien skal være varm, men ikke ryge - 2
Tilsæt det skivede oksekød til panden og steg i ca. 5-7 minutter, indtil det er brunet.
7 minmedium varmekødet skal være brunet og saftigt - 3
Skær peberfrugten og løget i skiver, og tilsæt dem til panden de sidste 2 minutter af stegningen.
2 minmedium varmegrøntsagerne skal være møre, men stadig sprøde - 4
Læg brødene på en bageplade og fyld dem med det stegte kød, grøntsager og ost.
2 miningenbrødene skal se fyldte ud - 5
Sæt bagepladen i en forvarmet ovn på 200 grader i 5-10 minutter, indtil osten smelter.
8 min200 graderosten skal være smeltet og let gylden - 6
Tag sandwichene ud af ovnen, tilføj sennep og frisk salat før servering.
2 miningensandwichene skal se lækre og friske ud
Tags
Kommentarer
Den perfekte frokost med kylling og avocado!
En lækker sandwich med bacon og chilimayo, perfekt til en picnic
Prik-til-chef sandwichen var nem at lave og smagte skønt med frisk salat