spisekunst.dk

Prik-til-chef sandwich

sandwichkødostgrøntsager
Prik-til-chef sandwich

En lækker og saftig sandwich fyldt med stegt oksekød, sprøde grøntsager og smeltet ost, perfekt til frokost eller en let middag.

Tid30 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • tyndt skåret oksekød(anvend gerne entrecôte eller lignende)
    300 g
  • sandwichbrød(vælg gerne ciabatta eller baguette)
    2 stk
  • ost(brug en smeltende ost som gouda)
    100 g
  • peberfrugt(rød eller grøn efter smag)
    1 stk
  • løg(gerne rødløg for sødme)
    1 stk
  • olie(til stegning)
    2 spsk
  • salt(efter smag)
    1 tsk
  • peber(efter smag)
    1 tsk
  • frisk salat(til pynt)
    50 g
  • sennep(kan være grov eller fin)
    50 g

Fremgangsmåde

  1. 1

    Varm olien op i en pande over medium varme.

    2 min
    medium varme
    olien skal være varm, men ikke ryge
  2. 2

    Tilsæt det skivede oksekød til panden og steg i ca. 5-7 minutter, indtil det er brunet.

    7 min
    medium varme
    kødet skal være brunet og saftigt
  3. 3

    Skær peberfrugten og løget i skiver, og tilsæt dem til panden de sidste 2 minutter af stegningen.

    2 min
    medium varme
    grøntsagerne skal være møre, men stadig sprøde
  4. 4

    Læg brødene på en bageplade og fyld dem med det stegte kød, grøntsager og ost.

    2 min
    ingen
    brødene skal se fyldte ud
  5. 5

    Sæt bagepladen i en forvarmet ovn på 200 grader i 5-10 minutter, indtil osten smelter.

    8 min
    200 grader
    osten skal være smeltet og let gylden
  6. 6

    Tag sandwichene ud af ovnen, tilføj sennep og frisk salat før servering.

    2 min
    ingen
    sandwichene skal se lækre og friske ud

Tags

sandwichkødostgrøntsager

Kommentarer

Mette

Den perfekte frokost med kylling og avocado!

★★★★★
Jens

En lækker sandwich med bacon og chilimayo, perfekt til en picnic

★★★★
Anna

Prik-til-chef sandwichen var nem at lave og smagte skønt med frisk salat

★★★★