spisekunst.dk

Ramen suppe

ramensuppekyllingasiatisk
Ramen suppe

En lækker og varmende ramen suppe med kylling, svampe og spinat, perfekt til kolde dage.

Tid55 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • ramen nudler(frisk eller tørret)
    200 g
  • kyllingebuljong(hjemmelavet eller fra terning)
    1 l
  • kyllingebryst(uden skind)
    200 g
  • æg(blødkogte)
    2 stk.
  • mushrooms(ferske shiitake eller champignon)
    100 g
  • spinat(fersk)
    100 g
  • forårsløg(finthakkede)
    2 stk.
  • soja sovs(til smag)
    1 spsk.
  • sesamolie(for smag)
    1 tsk.
  • nori(til pynt)
    1 stk.

Fremgangsmåde

  1. 1

    Bring kyllingebuljongen i kog i en stor gryde.

    5 min
    høj
    buljongen skal begynde at koge
  2. 2

    Tilsæt kyllingebrystet til den kogende buljong og lad det simre i 15-20 minutter.

    20 min
    medium
    kyllingen er gennemkogt og kan let flækkes
  3. 3

    Tag kyllingen op og lad den hvile, mens du tilsætter ramen nudlerne til buljongen. Kog i 4-5 minutter.

    5 min
    medium
    nudlerne skal være bløde, men stadig have bid
  4. 4

    Imens nudlerne koger, skær kyllingebrystet i strimler.

    5 min
    ingen
    kyllingens tekstur er saftig og let at skære
  5. 5

    Tilsæt svampe og spinat til gryden og lad det simre i yderligere 2-3 minutter.

    3 min
    medium
    svampene skal være møre og spinaten sammenfalden
  6. 6

    Tilsæt soja sovs og sesamolie for ekstra smag. Rør godt rundt.

    2 min
    ingen
    duften skal være rig og indbydende
  7. 7

    Anret ramen i skåle med kylling, blødkogte æg, forårsløg og nori på toppen.

    5 min
    ingen
    retterne skal se indbydende og farverige ud

Tags

ramensuppekyllingasiatisk

Kommentarer

Mette

Ramen suppe med kylling er min yndlings!

★★★★★
Thomas

Den perfekte comfort food - ramen suppe med svinekød og æg!

★★★★★
Louise

Ramen suppe med tofu er et godt vegetarisk alternativ.

★★★★