Ramen suppe
ramensuppekyllingasiatisk

En lækker og varmende ramen suppe med kylling, svampe og spinat, perfekt til kolde dage.
Tid55 min
Portioner2
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- ramen nudler(frisk eller tørret)200 g
- kyllingebuljong(hjemmelavet eller fra terning)1 l
- kyllingebryst(uden skind)200 g
- æg(blødkogte)2 stk.
- mushrooms(ferske shiitake eller champignon)100 g
- spinat(fersk)100 g
- forårsløg(finthakkede)2 stk.
- soja sovs(til smag)1 spsk.
- sesamolie(for smag)1 tsk.
- nori(til pynt)1 stk.
Fremgangsmåde
- 1
Bring kyllingebuljongen i kog i en stor gryde.
5 minhøjbuljongen skal begynde at koge - 2
Tilsæt kyllingebrystet til den kogende buljong og lad det simre i 15-20 minutter.
20 minmediumkyllingen er gennemkogt og kan let flækkes - 3
Tag kyllingen op og lad den hvile, mens du tilsætter ramen nudlerne til buljongen. Kog i 4-5 minutter.
5 minmediumnudlerne skal være bløde, men stadig have bid - 4
Imens nudlerne koger, skær kyllingebrystet i strimler.
5 miningenkyllingens tekstur er saftig og let at skære - 5
Tilsæt svampe og spinat til gryden og lad det simre i yderligere 2-3 minutter.
3 minmediumsvampene skal være møre og spinaten sammenfalden - 6
Tilsæt soja sovs og sesamolie for ekstra smag. Rør godt rundt.
2 miningenduften skal være rig og indbydende - 7
Anret ramen i skåle med kylling, blødkogte æg, forårsløg og nori på toppen.
5 miningenretterne skal se indbydende og farverige ud
Tags
ramensuppekyllingasiatisk
Kommentarer
Mette
Ramen suppe med kylling er min yndlings!
★★★★★
Thomas
Den perfekte comfort food - ramen suppe med svinekød og æg!
★★★★★
Louise
Ramen suppe med tofu er et godt vegetarisk alternativ.
★★★★★