Skyrdip med friske urter
dipsundhurtigappetizer

En lækker og sund skyrdip med friske urter, perfekt som snack eller tilbehør. Ideel til grøntsager eller brød.
Tid35 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- skyr(vælg en naturel skyr for en mild smag)250 g
- græsk yoghurt(kan erstattes med mere skyr for mindre fedt)1 dl
- citron(friskpresset citronsaft for bedste smag)1 stk
- hvidløgspulver(kan erstattes med friskhakket hvidløg)1 tsk
- frisk dild(hakket)2 spsk
- med persille eller purløg)erstattes
- frisk persille(hakket)2 spsk
- efter smag)varieres
- salt(juster efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet for bedre smag)0.5 tsk
Fremgangsmåde
- 1
I en skål, kombiner skyr og græsk yoghurt. Rør godt rundt, indtil det er glat og ensartet.
2 min - 2
Tilsæt citronsaft, hvidløgspulver, hakket dild og persille. Rør ingredienserne godt sammen.
3 min - 3
Smag til med salt og peber. Juster smagen efter behov.
1 min - 4
Dæk skålen til og lad dippen hvile i køleskabet i minimum 30 minutter, så smagene kan udvikle sig.
30 minkøleskabdippen skal være kold og smagene velafbalancerede
Tags
dipsundhurtigappetizer
Kommentarer
Mette
Skyrdip med friske urter er perfekt til grillfesten i haven.
★★★★★
Jakob
Den friske smag af dild giver dippen et lækkert twist.
★★★★★
Louise
Skyrdip med friske urter er ideel til en picnic i parken.
★★★★★