Smørrebrødsvariation
smørrebrøddansk madleverpostejbacon

En klassisk smørrebrødsvariation med leverpostej, sprødstegt bacon, syltede agurker og radiser, serveret på rugbrød.
Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- rugbrød(friskbagt eller hjemmebagt)4 skiver
- leverpostej(vælg en god kvalitet)200 gram
- sprødstegt bacon(kan erstattes med kalkunbacon)100 gram
- syltede agurker(skåret i skiver)2 stk.
- radiser(skåret i tynde skiver)4 stk.
- smør(blødt)50 gram
- frisk persille(hak kerne)1 bundt
- sennep(valgfri type)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Start med at smøre et tykt lag blødt smør på hver skive rugbrød.
2 minstuetemperatursmørret skal være jævnt fordelt og blødt - 2
Fordel leverpostejen jævnt over smørret på hver skive.
3 minstuetemperaturleverpostejen skal dække smørret helt - 3
Læg skiver af sprødstegt bacon ovenpå leverpostejen.
2 minstuetemperaturbaconet skal være sprødt og knasende - 4
Dekorer med skiver af syltede agurker og radiser.
3 minstuetemperaturfarverne skal være klare og indbydende - 5
Drys hakket persille over smørrebrødene for ekstra smag og farve.
2 minstuetemperaturpersillen skal være frisk og grøn - 6
Server smørrebrødene med et lille drys sennep ved siden af, hvis ønskes.
1 minstuetemperaturpræsenteret pænt på en tallerken
Tags
smørrebrøddansk madleverpostejbacon
Kommentarer
Karen
Den sprøde rugbrød var perfekt til madpakken
★★★★★
Morten
Jeg elskede den friske rejemad
★★★★★
Lise
Den lækre leverpostej passede godt til skovturen
★★★★★