Spicy persillesuppe med skinke

En lækker og krydret persillesuppe med skinke, der er perfekt til kolde dage. Suppen er både sund og fyldt med smag, og den er hurtig at lave.
Ingredienser
- olivenolie(koldpresset for bedre smag)2 spiseskefulde
- løg(hakket)1 styk
- for sødme)rødløg
- hvidløg(finthakket)2 fed
- chili flager(juster efter smag)1 teaspoon
- grøntsagsbouillon(kan laves fra bouillonterning)1 liter
- frisk persille(groft hakket)200 gram
- skinke(skåret i tern)150 gram
- fløde(kan erstattes med madlavningsfløde)100 milliliter
- salt(juster efter smag)1 teaspoon
- peber(nykværnet)1 teaspoon
Fremgangsmåde
- 1
Opvarm olivenolie i en stor gryde over medium varme.
2 minmedium varmeolie skal være varm, men ikke rygende - 2
Tilsæt hakket løg og sautér det, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmedium varmeløget skal være blødt og let gyldent - 3
Tilsæt hvidløg og chili flager, og sautér i yderligere 1 minut.
1 minmedium varmeduften af hvidløg skal være intens - 4
Hæld grøntsagsbouillon i gryden og bring det i kog.
5 minhøj varmebegyndende bobler i gryden - 5
Tilsæt den hakkede persille og lad suppen simre i 10 minutter.
10 minlav varmepersillen skal være blød og farven intens grøn - 6
Blend suppen til den er helt glat med en stavblender.
3 miningensuppens konsistens skal være helt jævn - 7
Tilsæt fløden, skinken, salt og peber. Varm op i 2-3 minutter, indtil alt er gennemvarmt.
3 minlav varmesuppen skal være varm men ikke koge - 8
Servér straks med et drys af frisk persille på toppen. ved ingen - suppen skal være varm og indbydende
Tags
Kommentarer
Den perfekte kombination af spicy og cremet!
Skinke giver en dejlig salt smag til suppen
Spicy persillesuppe var perfekt til at varme sig på en kold dag!