Sunde müslibar-stykker

Sunde müslibar-stykker fyldt med havregryn, nødder og tørrede frugter. Perfekte som snacks eller morgenmad on-the-go!
Ingredienser
- havregryn(brug gerne grovvalsede)200 g
- mandler(kan erstattes med valnødder)100 g
- solsikkefrø(kan også være græskarkerner)50 g
- honning(brug flydende honning for lettere blanding)75 g
- jordnøddesmør(kan erstattes med mandelsmør)50 g
- tørrede frugter(f.eks. rosiner eller tranebær)100 g
- kanel(kan tilpasses efter smag)1 tsk
- salt(for at fremhæve smagen)1 knivspids
Fremgangsmåde
- 1
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
5 min180ovnen er varm, du kan mærke varmen fra døren - 2
Hak mandlerne groft og bland dem med havregryn, solsikkefrø, kanel og salt i en stor skål.
5 min - 3
I en lille gryde, varm honning og jordnøddesmør over lav varme indtil det er smeltet og godt blandet.
5 minlav varmeblandingen er flydende og glat - 4
Hæld den varme honning- og jordnøddesmørblanding over de tørre ingredienser og rør godt rundt, så alt bliver dækket.
3 min - 5
Tilsæt de tørrede frugter og rør dem forsigtigt ind i blandingen.
2 min - 6
Beklæd en bageform
- 7
Bag i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil kanterne er let gyldne.
25 min180kanterne er gyldne, og der er en let karameliseret duft - 8
Lad müslibarerne køle af i formen i ca. 10 minutter, før du skærer dem i stykker.
10 min
Tags
Kommentarer
Disse müslibar-stykker med nødder og dadler er fantastiske til morgenmaden!
Perfekte til en eftermiddagssnack før træning med havregryn og chokoladestykker.
Disse müslibar-stykker med frø er perfekte til en skovtur i det gode vejr!