spisekunst.dk

Vandmelonsuppe med hvidløg

suppevandmelonhvidløgforret
Vandmelonsuppe med hvidløg

En forfriskende vandmelonsuppe med et twist af hvidløg, perfekt til varme dage.

Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • vandmelon(skrællede og uden kerner)
    1 kg
  • hvidløg(frisk og finthakket)
    2 stk
  • olivenolie(ekstra jomfru)
    1 dl
  • salt(justeres efter smag)
    0.5 tsk
  • peber(sort)
    0.5 tsk
  • lime(saften fra)
    1 stk
  • frisk mynte(hakket til pynt)
    1 dl

Fremgangsmåde

  1. 1

    Skær vandmelonen i mindre stykker og kom dem i en blender.

    5 min
    n/a
    vandmelonen skal være saftig og blød
  2. 2

    Tilsæt det hakkede hvidløg, olivenolien, salt, peber og limesaft til blenderen.

    2 min
    n/a
    ingredienserne skal blandes godt sammen
  3. 3

    Blend ingredienserne indtil suppen er helt glat.

    2 min
    n/a
    suppens konsistens skal være ensartet
  4. 4

    Smag på suppen og justér salt og peber hvis nødvendigt.

    1 min
    n/a
    suppen skal have en afbalanceret smag
  5. 5

    Hæld suppen i en skål og pynt med hakket mynte.

    2 min
    n/a
    suppen skal være kølig og præsentabel

Tags

suppevandmelonhvidløgforret

Kommentarer

Mette

Den friske vandmelon smagte skønt sammen med den milde hvidløg

★★★★★
Jonas

Perfekt til en sommerdag i haven

★★★★
Louise

Jeg tilsatte lidt frisk mynte, det gav en dejlig friskhed til retten

★★★★