Vandmelonsuppe med hvidløg
suppevandmelonhvidløgforret

En forfriskende vandmelonsuppe med et twist af hvidløg, perfekt til varme dage.
Tid10 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- vandmelon(skrællede og uden kerner)1 kg
- hvidløg(frisk og finthakket)2 stk
- olivenolie(ekstra jomfru)1 dl
- salt(justeres efter smag)0.5 tsk
- peber(sort)0.5 tsk
- lime(saften fra)1 stk
- frisk mynte(hakket til pynt)1 dl
Fremgangsmåde
- 1
Skær vandmelonen i mindre stykker og kom dem i en blender.
5 minn/avandmelonen skal være saftig og blød - 2
Tilsæt det hakkede hvidløg, olivenolien, salt, peber og limesaft til blenderen.
2 minn/aingredienserne skal blandes godt sammen - 3
Blend ingredienserne indtil suppen er helt glat.
2 minn/asuppens konsistens skal være ensartet - 4
Smag på suppen og justér salt og peber hvis nødvendigt.
1 minn/asuppen skal have en afbalanceret smag - 5
Hæld suppen i en skål og pynt med hakket mynte.
2 minn/asuppen skal være kølig og præsentabel
Tags
suppevandmelonhvidløgforret
Kommentarer
Mette
Den friske vandmelon smagte skønt sammen med den milde hvidløg
★★★★★
Jonas
Perfekt til en sommerdag i haven
★★★★★
Louise
Jeg tilsatte lidt frisk mynte, det gav en dejlig friskhed til retten
★★★★★