Vegansk hakkebøf med løg

En lækker vegansk version af den klassiske hakkebøf, serveret med karameliserede løg og en velsmagende sovs.
Ingredienser
- vegansk hakket kød(kan være sojabaseret eller ærteprotein)200 g
- løg(finthakket)1 stk
- havregryn(kan evt. blendes til mel)2 spsk
- soja sauce(for ekstra smag)1 tsk
- sennep(valgfri)1 tsk
- salt(justeres efter smag)1 tsk
- peber(friskkværnet)1 tsk
- olie(til stegning)2 spsk
- grøntsagsbouillon(til sovs)300 ml
- majsstivelse(til at jævne sovsen)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Varm olien op i en pande over medium varme.
2 minmediumolie begynder at glinse - 2
Tilsæt det finthakkede løg og steg i 5 minutter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
5 minmediumløgene bliver bløde og let gyldne - 3
I en skål, bland vegansk hakket kød, havregryn, soja sauce, sennep, salt og peber.
5 min - 4
Form blandingen til bøffer og læg dem på panden med løgene.
2 min - 5
Steg bøfferne i 5-7 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
14 minmediumbøfferne skal være gyldne og have en fast konsistens - 6
Fjern bøfferne fra panden, og tilsæt grøntsagsbouillon. Bring det i kog.
2 minhøjbouillonen skal boble - 7
Bland majsstivelse med lidt vand og tilsæt til bouillonen for at jævne sovsen. Lad det simre i 3-5 minutter.
5 minlavsovsen skal tykne - 8
Server bøfferne med den jævnet sovs ovenpå. - retterne skal serveres varme
Tags
Kommentarer
Den veganske hakkebøf var utrolig saftig og smagfuld
Løgene var perfekt stegte og gav retten den rette sødme
Den veganske hakkebøf er et godt alternativ til kød og passer perfekt til en grøn madpakke