Kålroulade med sojafyld

En lækker og sund kålroulade fyldt med smagfuldt sojafyller, perfekt til både vegetarianske og veganske måltider.
Ingredienser
- kålhovede(frisk og fast)1 stk
- soja granulat(kan erstattes med hakket svampe for en anden smagsprofil)200 g
- løgt(finthakket)1 stk
- hvidløg(knust)2 fed
- soyasaus(for ekstra smag)2 spsk
- ingefær(revet)1 tsk
- ris(kogt)100 g
- olie(til stegning)2 spsk
- salt(efter smag)1 tsk
- peber(efter smag)1 tsk
Fremgangsmåde
- 1
Kog kålhovede i letsaltet vand i cirka 10 minutter, indtil bladene er bløde.
10 minkogende vandbladene skal være bøjelige, men ikke helt bløde - 2
Afdryp kålen og lad den køle af, så du kan håndtere den.
5 minstuetemperaturkålen skal være håndterbar - 3
Steg løg og hvidløg i en pande med olie indtil de er gyldne.
5 minmedium varmeløgene skal være gennemsigtige og dufte aromatisk - 4
Tilsæt soja granulat og ingefær til panden og rør rundt i 2-3 minutter.
3 minmedium varmesoja granulatet skal være varmet igennem - 5
Tilsæt kogte ris og soyasaus, og bland godt. Krydr med salt og peber.
2 minmedium varmefyldet skal være homogent og smagfuldt - 6
Tag forsigtigt kålbladene fra hinanden og læg en skefuld af fyldet på hvert blad og rul dem stramt op.
5 minstuetemperaturbladene skal kunne rulles uden at briste - 7
Placer rullerne i et bagefad og pensl dem med lidt olie. Bag i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
20 min180 graderde skal være let gyldne og varme igennem
Tags
Kommentarer
Kålrouladen var fyldt med velsmagende sojafars
Perfekt til vegetarisk aftensmad
Kålrouladen var desværre lidt tør