Wasabi-marineret melon
forretindisknemtsundt

En frisk og spicy ret med saftig vandmelon marineret i en wasabi-sauce, perfekt som forret eller tilbehør.
Tid40 min
Portioner4
Sværhedsgradnem
Ingredienser
- vandmelon(vælg en moden og saftig melon)1 stk
- wasabi pasta(juster mængden efter smag)1 spsk
- soyasauce(brug en god kvalitet)2 spsk
- honning(kan erstattes med agavesirup for vegansk version)1 spsk
- sesamolie(for ekstra smag)1 tsk
- lime(saften fra en frisk lime)1 stk
- frisk koriander(finthakket til pynt)1 spsk
Fremgangsmåde
- 1
Skær vandmelonen i både og fjern skallen.
5 min - 2
I en skål, bland wasabi pasta, soyasauce, honning, sesamolie og limesaft indtil det er godt kombineret.
3 min - 3
Læg vandmelonstykkerne i en tætsluttende beholder og hæld marinaden over.
2 min - 4
Luk beholderen og lad den marinere i køleskabet i mindst 30 minutter.
30 minkøleskabsmagen vil intensiveres og melonen vil absorbere marinaden - 5
Tag melonen ud af køleskabet, anret på en tallerken og pynt med hakket koriander.
5 min
Tags
forretindisknemtsundt
Kommentarer
Mia
Den var skøn og frisk med en perfekt balance mellem sødme og skarphed!
★★★★★
Anders
Jeg synes melonen kunne have været lidt sødere, men wasabi-ganen var fantastisk!
★★★★★
Camilla
Perfekt til en picnic i parken - en spændende og anderledes snack!
★★★★★