Wraps med kylling og avocado

Lækre wraps med grillet kylling, cremet avocado, frisk salat og cherry tomater. Perfekt til frokost eller let aftensmad.
Ingredienser
- store tortillas(kan være hvede- eller majs tortillas)2 stk.
- kyllingebryst(grillet eller stegt)300 g
- avocado(moden og cremet)1 stk.
- salat(f.eks. romaine eller iceberg)100 g
- cherry tomater(halverede)50 g
- cremefraiche(kan erstattes med græsk yoghurt)50 g
- limejuice(friskpresset for bedre smag)1 tsk.
- salt(efter smag)1 tsk.
- peber(efter smag)1 tsk.
Fremgangsmåde
- 1
Kyllingebrystet grilles eller steges, indtil det er gennemstegt og saftigt. Lad det hvile i 5 minutter og skær det derefter i strimler.
15 minmedium varmekyllingen er gyldenbrun og saftig - 2
Avocadoen skæres i halve, stenen fjernes, og kødet skrabes ud med en ske. Mos avocadoen groft i en skål og tilsæt limejuice, salt og peber.
5 miningenavocadoen er cremet og smidig - 3
Tortillaerne opvarmes kort på en pande eller i mikroovnen, indtil de er bløde og let varme.
2 minlav varmetortillaerne er bløde og let varme - 4
Læg et lag salat på hver tortilla, efterfulgt af kyllingestrimlerne, moset avocado, og halverede cherry tomater.
5 miningenfyldet er jævnt fordelt - 5
Top med en skefuld cremefraiche og rul tortillaerne sammen som wraps.
3 miningenwraps er godt lukket uden fyld der falder ud
Tags
Kommentarer
Wraps med kylling og avocado er perfekt til en let frokost!
Jeg elsker kombinationen af kylling og avocado i disse wraps!
Disse wraps med kylling og avocado var et hit på skovturen!