spisekunst.dk

Wraps med kylling og avocado

wrapskyllingavocadosund madhurtig opskrift
Wraps med kylling og avocado

Lækre wraps med grillet kylling, cremet avocado, frisk salat og cherry tomater. Perfekt til frokost eller let aftensmad.

Tid25 min
Portioner2
Sværhedsgradnem

Ingredienser

  • store tortillas(kan være hvede- eller majs tortillas)
    2 stk.
  • kyllingebryst(grillet eller stegt)
    300 g
  • avocado(moden og cremet)
    1 stk.
  • salat(f.eks. romaine eller iceberg)
    100 g
  • cherry tomater(halverede)
    50 g
  • cremefraiche(kan erstattes med græsk yoghurt)
    50 g
  • limejuice(friskpresset for bedre smag)
    1 tsk.
  • salt(efter smag)
    1 tsk.
  • peber(efter smag)
    1 tsk.

Fremgangsmåde

  1. 1

    Kyllingebrystet grilles eller steges, indtil det er gennemstegt og saftigt. Lad det hvile i 5 minutter og skær det derefter i strimler.

    15 min
    medium varme
    kyllingen er gyldenbrun og saftig
  2. 2

    Avocadoen skæres i halve, stenen fjernes, og kødet skrabes ud med en ske. Mos avocadoen groft i en skål og tilsæt limejuice, salt og peber.

    5 min
    ingen
    avocadoen er cremet og smidig
  3. 3

    Tortillaerne opvarmes kort på en pande eller i mikroovnen, indtil de er bløde og let varme.

    2 min
    lav varme
    tortillaerne er bløde og let varme
  4. 4

    Læg et lag salat på hver tortilla, efterfulgt af kyllingestrimlerne, moset avocado, og halverede cherry tomater.

    5 min
    ingen
    fyldet er jævnt fordelt
  5. 5

    Top med en skefuld cremefraiche og rul tortillaerne sammen som wraps.

    3 min
    ingen
    wraps er godt lukket uden fyld der falder ud

Tags

wrapskyllingavocadosund madhurtig opskrift

Kommentarer

Mette

Wraps med kylling og avocado er perfekt til en let frokost!

★★★★★
Anders

Jeg elsker kombinationen af kylling og avocado i disse wraps!

★★★★
Ida

Disse wraps med kylling og avocado var et hit på skovturen!

★★★★★